Tuesday, November 1, 2011

Simbol Text Kini Menjadi-Jadi





Sebenarnya dah lama aku tak update blog kan.. Kali ni aku nak share sikit gambar yang aku jumpa masa blogwalking. Korang mesti biasa guna kan simbol-simbol seperti ni masa menaip mesej atau reply komen-komen kat facebook twitter tu kan.. ok jom tengok simbol yang melambangkan riak dan ekspresi muka yang kadang aku pun tak faham simbol yang dimaksudkan menunjukkan mood yang bagaimana..














Sumber Gambar: henrypq



2 comments:

Zulfikar Hazri said...

hehehe...selalu guna T__T

BLADE EDGE said...

dah tgk ni kat blog telordibasuh. nice!

Post a Comment

Share

ENTRY POPULAR THIS WEEK