Sunday, June 12, 2011

Usop Wilcha Jadi DJ Pula??


BUKAN main popular lagi Usop Wilcha sekarang. Selepas muncul dalam filem Mamat Khalid, Hantu Kak Limah Balik Rumah, namanya asyik menjadi sebutan. Baru kini tuah Usop datang jadi CAK harap pandai-pandailah Usop atau nama sebenarnya, Syed Mohamad Asri (nama komersial Shy8) menangani populariti yang mendadak itu.
Jangan pula Usop tergelincir dari landasan, maklum saja ada kala pujian dan sanjungan itu boleh membuatkan manusia ‘lemas’ dan akhirnya tenggelam. Namun CAK yakin Usop bukan orang begitu kerana dia bukan orang baru dalam industri.
Terbaru, CAK dengar suara Usop akan berkumandang di saluran ‘terhangat’ iaitu di Hotfm. Wah! Jadi DJ pula Usop sekarang.
Namun CAK tak pasti bila dia akan menyertai keluarga Hotfm. Barangkali ia juga antara strategi stesen radio itu untuk menaikkan rating pendengarnya.

Tak kisahlah Usop, tengah laku ini, gunakan segala peluang yang diberikan itu dengan sebaik-baiknya.
Bagaimanapun, CAK dapat tahu Usop akan bergandingan dengan tiga lagi DJ radio itu pada masa sama. Mmm... kalau dah empat DJ sekali bertugas serentak, siapa yang akan bercakap dulu.
Nanti ada yang bercakap sepatah sorang. Kalau tak kena gaya, riuh rendah jadinya dan pendengar tak tahu hendak dengar yang mana satu. Jangan pula nanti timbul isu ada yang ‘overshadow’ sesama sendiri.
Apapun, kita tunggulah kemunculan Usop di Hotfm, moga tambah membaralah hendaknya.

Sumber: facebook0 comments:

Post a Comment

Share

ENTRY POPULAR THIS WEEK