Saturday, January 21, 2012

Terdesak! Network Berwajah Baru 2012!

 Setelah beberapa dibuat pemilihan warna yang sesuai bagi aku, aku pun dah edit sikit apa yang patut dalam blog ni. Bab design aku taknak TERDESAK sangat, (memang aku tak reti design pon) simple-simple dah lah kan. Header telah pun ditukar setelah penggunaan header yang lama bagi tahun 2011 yang dikatakan agak tak musim, 'hardcore'?? LOL.




OLD





NEO!!!



Jadi setelah kaji punya kaji, penggunaan header seperti ANONYMOUS ini adalah mengikut musim, iaitu musim tengkujuh.. muakakaka...


ANONYMOUS lah sangat.. Vendetta?? WTF... watadafaham.



2 comments:

Wan Gerrard said...

cool blog..header best :D

Mr. Sepet said...

lawa . .

Post a Comment

Share

ENTRY POPULAR THIS WEEK