Friday, October 21, 2011

3 Video Menyayat Hati Dari Geng 9Lemon

Tengah aku 'Webwalking' ke Youtube aku ade terjumpa 3 siri video yang membuatkan aku untuk  post entri ke blog Terdesak. Layan punya layan tiba-tiba terasa sayu dengan penceritaan yang cuba untuk disampaikan dalam ni yang akan membuatkan dalam hati korang ada taman, hahaha.., tak tau la kan kalau hati dan perasaan korang jenis hati lembut macam sponge cake boleh layan video ni atau hati keras macam tukul besi tahap tak ada perasaan, kadang-kadang aku pun takde perasaan..hahaha. Ok jom layan video ni dulu...







Korang mungkin akan call pakwe/awek/balak/gadis gebu/bini atau laki atau skandal korang lepas layan video ni..dan sila sediakan tisu sekotak bagi yang jenis air mata berjurai-jurai dikala perasaan sedih menimpa..hehe.
#okBai

Kredit Video: 9Lemon



5 comments:

SoLy SoLicious said...

nk nengok..loading kemain lg lmbt..

aPIP said...

hehe.. sabo jelah :)

Ieka Luvika said...

huwaaaa...sedih :'(

aPIP said...

sedih la eh...

shack said...

lyn je video ni..

Post a Comment

Share

ENTRY POPULAR THIS WEEK