Tuesday, August 9, 2011

Packaging Ubat Gigi Yang Mesra Pengguna

Ubat gigi,kenapa ramai orang panggil benda nih ubat gigi?Persoalan tuh..huhu.. semua orang berus gigi kecuali orang yang takde gigi, bila ubat gigi yang pakai tudung tu memang melambatkan kaedah untuk memberus gigi setiap hari, kalau tudung tu ilang atau jatuh dalam lubang jamban ker,sinki ker kan, tempat mandi ker memang agak terok la, nak ambik balik memang agak menggelikan lah kan, kadang-kadang ubat gigi yang takde tudung tu plak buleh plak ada semut hitam yang laju tuh nak hinggap kat situ, tu tak kira lagi taik cicak yang menepek dalam muncung ubat gigi tu,aishh... tension..haha., jadi hari ni aku nak share satu packaging baru ubat gigi yang aku rasa memang patot di beri galakkan yang hebat dan memudahkan pengguna sehingga ketitisan terakhir ubat gigi tu kita boleh guna, tak payah nak picit-picit dah bila ubat gigi tu dah tinggal sisa sebab semalam lupa nak beli ubat gigi..jum tengok..








Bukan setakat tu saja, pihak company yang keluarkan produk ubat gigi jenama C, D atau S boleh menjimatkan kos membuat bekas ubat gigi malah kepada kos penghantaran ke seluruh pasaraya, kedai maniam,ah huat, pak lah dan jugak mydin pasaraya 1Malaysia mana tau ade kan. Jadi kebaikan yangg pengguna perolehi dari packaging ubat gigi nih ia akan kembali murah seperti 10 tahun dulu. Gerenti dapat menjimatkan duit semua pihak..Boleh Suggest kat PM..



3 comments:

SoLy SoLicious said...

perghh...menarik..

Rusisman Isnin said...

PM harga pakaging

Rusisman Isnin said...

PM packaging prize

Post a Comment

Share

ENTRY POPULAR THIS WEEK