Saturday, August 13, 2011

Koleksi Kuih & Kek Raya Yang Owesome!

Kita semua sudah pun menghampiri separuh daripada bulan Ramadhan dan tak berapa minggu dan hari lagi nak raya, (dah boleh kira la erk tinggal berapa hari jer lagi nak puasa :) Semua makcik-makcik akak-akak dah mula lah mencari, bukak, belek-belek balik buku resipi kuih raya dari majalah keluaran bulan Ramadhan nih kan, kak Esah di pekan pulak dah mula ber-eksperimen buat resipi terbaru pulak tuh online cari resipi guna blackberry playbook (amekkowww haha) apa entah lagi adik Tijah sambil buat kerja sambil tuh lah tangan tak habis-habis asyik searching resipi guna Samsung galaxy tab (erk? bukan update twitter, facebook kan? miahaha...) Ok, kak long, mak long, pak long semua, kita berhenti kejap buat kuih, apa kata tahun nih buat design kuih yang sejagat (international) sikit. Kuih raya buat lah kap-kek(cup-cakes) ker kan, kap-kek fondant pulak di jamu atas meja tuh, kan nampak menyelerakan, budak-budak kecik pon boleh tertarik, apetah lagi mak Jenab yang datang beraya tuh kan, dengan benda colorfull macam dalam gambar bawah nih kan memanglah koleksi kuih raya korang akan nampak owesome (masuk ke tekak pon owesome beb,, hehe). Ok lah, jom aku nak bagi tengok kat korang design kap-kek untuk tahun 2011 nih...moa-moga korang dapat idea kan..





















2 comments:

Red said...

aku nak yang angry bird :D

Cara Menulis Surat Untuk Isteri Masa Hadapan.
(Korang mesti selalu blur dalam nak tulis surat untuk perempuan yang korang suka, kan.? Cuba baca contoh surat kat sini. Jangan baca kalau korang kuat sentap.)

SoLy SoLicious said...

olo comelnye..nk mkn syg sebab comel..huhuhu

Post a Comment

Share

ENTRY POPULAR THIS WEEK