Sunday, August 14, 2011

Cinta Itu Buta & Bukan Cinta Monyet

Tetiba mood perasaan jiwang pulak aku malam-malam nih dah kenapa kan. Benarkah cinta itu buta? atau manusia sendiri yang butakan cinta?wahh..  tapi  yang penting jangan cemburu buta sudahlah kan..haha... Di China, En. Yu Zhenhuan walaupun nampak menakutkan dan pelik dengan badan yang berbulu di
seluruh tubuhnya, tetapi dia tetap dapat seorang isteri yang normal (boleh dikatakan cun lah jugak kan kalau melayu dia nih), adakah cinta sejati ataupun disebabkan lelaki ini kaya dan popular, itu hanya mereka dan keluarga mereka yang mengetahui, apa pun korang boleh tengok sendiri gambar sweet pasangan nih.. :)






1 comments:

.izzati liyana. said...

err. agak menakutkan ye di sini. tapi boleh tahan cun pompuan tu.

Post a Comment

Share

ENTRY POPULAR THIS WEEK