Thursday, July 7, 2011

Vending Machine Untuk Merepair Basikal Fixie

Jika anda penggemar basikal yang expensive dan tak serabut bebelit (apa aku merepek), anda boleh cuba membeli basikal Volcano berharga RM650 di kedai gerek(basikal) berdekatan anda jika anda seorang peminat basikal jenis kayuh takleh berhenti (fixed bike) atau free wheel bike.Betul ker aku sebut nih?haha...

ok... berbalik kepada kemerapuan aku ni, basikal fixie ni sapa yang minat memang agak mahal, mahal lebih lagi daripada nyawa anda jika mengayuh di jalan raya tanpa memakai sebijik helmet langsung diwaktu siang atau malam itu memang bahaya,mungkin nak nampak lagi 'style',haha... bagi yang rasa malas nak pegi kedai apek tua nak repair gerek, isi angin dalam tiub tayar tu, boleh cuba beli sebijik gedabak sebuah mesin membancuh kopi jenis letak duit syiling cam dalam gambar yang aku letak kat bawah ni...Jadi kat bawah ni aku tak nak merapu dah, serius shit ini bukan mesin membeli air tin Coca-Cola atau kitkat,keropok twisties,Rota,super ring ker ape bagai,tapi sebuah mesin khas di mana semua mamat fixie boleh letak duit, isi angin, dan pulas sikit-sikit gunakan beberapa tools asas yang diperlukan sebagai seorang penunggang gerek amatur, mesin ni hanya boleh didapati di Minneapolis sahaja..kat jb takde plak kot,,,.haha,akan datang kot..


Dapat dah gambarajah sebenar? Boleh klik link di bawah untuk pemanduan dan pemantauan basikal yang lebih style (konon), selamat menunggang.
0 comments:

Post a Comment

Share

ENTRY POPULAR THIS WEEK