Thursday, June 23, 2011

Aku Teringin Nak Hack Blog Orang

gravatar ini adalah segmen pertama yang saya join bersama, iaitu segmen 'Saya teringin nak hack blog orang'   Ben Ashaari .

Assalamualaikum...saya teringin nak hack blog

....haha... blog sapa? blog Ben Ashaari...


Saya teringin juga kalau dapat lah kan nak hack blog Ben Ashaari. Sebab blog Santai Bersama Ben Ashaari tu orang suka nak join segmen setiap kali dia buat segmen, dan ramai follower..dan yang paling penting ramai pembaca blog tu...hehehe... (gurau jer bro ben..sekadar gurauan yer...) :) peace... Assalamualaikum.



10 comments:

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Lulu Caldina said...

lari encik ben..lari....sembunyik....

niena shopping2u said...

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BA sebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

Alia Natasha said...

Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

wahhh.. ramai da aim blog abg ben ni... nasib baik bukan blog saya... heee~

teringin nak hack blog

Sya_Cda said...

singgah hack sini sekejap :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

aPIP said...

xper...next time blog lain akan di hack!...keh3

emeera asnary said...

gasak laaa, pok cik beng keno,, hehe

btw, dah follow kamu =)

aPIP said...

ok... sape lg nk berkempen... ''u follow i, i follow u'' hehee... cepat2... :)

Post a Comment

Share

ENTRY POPULAR THIS WEEK