Wednesday, June 1, 2011

Gadget~Apple iWork For iPhone And iPod Touch

Apple memperkenalkan versi iPhone dan iPod touch suite produktiviti iWork, Pages, Keynote dan Bilangan semua akan tersedia sebagai aplikasi individu untuk $ 9,99 atau sebagai update universal percuma bagi pemilik yang ada versi iPad dari aplikasi dan suite produktiviti telah dikhabarkan akan tiba pada iPhone dan iPod touch sejak Jun lalu, ketika Apple diposting beberapa 4 screenshot iPhone yang menyerahkan fungsi Buka di Keynote 

Apple mengumumkan bahawa aplikasi inovatif yang produktiviti iWork, Keynote, Pages dan Numbers, sekarang tersedia untuk iPhone dan iPod touch, serta iPad. Dibuat untuk Mac dan kemudian sepenuhnya direka semula untuk interface revolusioner Multi-Touch IOS dan Apple, Keynote, Pages dan Numbers membolehkan anda untuk membuat dan berkongsi persembahan yang menakjubkan, indah diformat dokumen-dokumen dan spreadsheet yang kuat di perjalanan. aplikasi iWork sedia di App Store untuk $ 9,99 masing-masing untuk pengguna baru dan sebagai update percuma untuk ada iWork bagi pelanggan iPad. "Sekarang anda boleh menggunakan Keynote, Pages dan Bilangan pada iPhone dan iPod touch untuk membuat persembahan yang luar biasa, dokumen-dokumen dan spreadsheet tepat di telapak tangan anda," kata Philip Schiller, senior vice presiden Apple Worldwide Product Marketing. "Tayangan Retina luar biasa, revolusi antara muka Multi-Touch dan software yang kuat kami memudahkan untuk membuat, mengedit, mengatur dan berkongsi semua dokumen anda dari iPhone atau iPod touch 4." Dokumen Keynote, Pages dan Bilangan import dan eksport dari iWork untuk Mac dan Microsoft Office; mencetak secara wayarles menggunakan AirPrint dan termasuk cantik Apple-direka tema dan template. Semua aplikasi iWork sekarang merangkumi pembaikan pengurusan dokumen dengan gambar thumbnail yang membolehkan anda mencari fail-fail anda dengan cepat, menetapkan mereka dan kumpulan mereka ke dalam folder dengan menggunakan isyarat intuitif. Dari butang Tools di toolbar, anda boleh dengan mudah berkongsi persembahan, dokumen-dokumen atau spreadsheet tanpa meninggalkan app.


Keynote memudahkan untuk membuat persembahan yang mengesankan, lengkap dengan grafik animasi dan peralihan. Anda boleh memainkan persembahan anda dalam paparan Full Screen pada resolusi tinggi yang menakjubkan-display Retina atau disambungkan ke proyektor atau HDTV untuk audiens besar. Tersedia secara berasingan, aplikasi Keynote Remote membolehkan iPhone atau iPod touch untuk mengawal persembahan Keynote pada setiap peranti IOS atau Mac. Laman adalah pengolah kata yang paling indah yang pernah direka untuk peranti mobile dan mempunyai segala yang diperlukan untuk membuat dokumen menakjubkan. Laman mengambil keuntungan penuh dari resolusi tinggi Retina paparan pada iPhone dan iPod touch 4 sehingga anda dapat melihat semua butiran dan kekayaan dokumen anda. Untuk membuat bekerja dengan teks mudah pada iPhone dan iPod touch, Smart Zoom secara automatik membesarkan dalam mengikuti kursor apabila anda sedang mengedit dan membesarkan kembali keluar ketika anda sudah selesai. Bilangan menggunakan gerakan Multi-Touch dan keyboard yang cerdas untuk membantu anda membuat menarik, spreadsheet yang tampak hebat dengan lebih dari 250 fungsi mudah, fleksibel dan graf jadual eye-catching. Sama seperti Laman, Bilangan mengambil keuntungan daripada paparan resolusi tinggi Retina dan Smart Zoom untuk menjadikan bekerja dengan teks dan sel-sel pada 4 iPhone atau iPod touch mudah. Keynote, Pages dan Numbers adalah aplikasi universal yang berjalan di iPad dan iPad 2, 3GS iPhone dan iPhone 4, dan iPod touch (generasi ke-3 & 4). Keynote, Pages dan Numbers sedia dari App Store untuk $ 9,99 (US) masing-masing untuk pengguna baru, atau sebagai update percuma untuk ada iWork bagi pelanggan iPad. Keynote Remote yang dijual berasingan melalui App Store untuk 99 sen (AS).0 comments:

Post a Comment

Share

ENTRY POPULAR THIS WEEK