Thursday, May 19, 2011

Cool - Social Memories : Aplikasi Ubah Data Facebook Anda Kepada Infografik (11 Gambar)




8 comments:

The Obefiend Blogs said...

oh hello

sila kredit semula ke BLOGSERIUS. Dan PLEASE pakai hosting sendiri.

last but not least. POST your own social memories bukan AKU PUNYA

sejak bila nama kau Effi Saharudin

Yang benar Obefiedn

Sila link semula ke artikel asal sebelum entry ini diforwardkan ke kounter komplen NuffNang blogger relation atas dasar PLAGIARISM

Sila baca fine print nuffnang. Ada tertulis disitu tidak boleh PLAGIAT

Akaun Nuffnang anda boleh didelete atau digantung jika ada NUFFNANGER seperti saya merepotnya

You habe 48 hours before i file a formal report using NN ticket and NN Twitter.

be advised i am not making empty threats here sir

Please respect the amount of work I PUT to write. compile and SCREENSHOT my own blog entries. Simply copy pasting it is WRONG

padeli said...

ni plagiat ni woi!! u're not effi saharudin for god's sake

Anonymous said...

OWNED HAHAHAHA

syazwan said...

ko takyah takot dengan Obefiend ni, saje je ugut kosong. relax je, benda2 camni pun nak kedekut. share2 sesama insan pun nak butthurt

Mat Ajam said...

nak share sesama insan pun kasilah appreciation dekat penulis sebenar. bukan banyak pun, cuma letak link utk post asal. susah sangat ke?

apitzhnu said...

Yup klu boleh link back, n make sure upload the image to your own server. Ak pun copy pasta ja tp AT LEAST, plz link back, that's the least way to show appreciation from where the blog u copy from.

Peace

thomas said...

agak-agak la kalau nak copy.sampai gamba awek obe pon ko copy skali.sapa tak marah wehh.

Crew Terdesak!Network. said...

.... minta maaf atas perkara copy paste gambar sebentar tadi, segala kerja copy n paste sudah di padam(harapmaklom). Peace.

Post a Comment

Share

ENTRY POPULAR THIS WEEK