Saturday, May 21, 2011



24 comments:

Juggalo-bloggerpuaka said...

puaka jahanam1

aPiP@Terdesak! Network. said...

apehal ko nie puaka?

Lucifer said...

wow. *tepuk tangan*

perah otak kat mana ni bang? ke dekat lensarosak klik kanan dan copy ni, bang?

Raihana Izzati said...

Wow talented!

1300-88-2525 <-- Call



Muax!~~

Nobita Sensei said...

wow. beriman.

Raihana Izzati said...

TERDESAK network ea?

Oh I see.



>_________________________<

Anonymous said...

mcm haram je copy paste entry org lain.. dh la siap link to direct terus ke owner sbnrnye punye blog.haram!

Anonymous said...

"- Penulisan entri adalah original, idea baru, olahan baru dan bukan copy-paste secara membuta tuli. Blogster sememangnya mempunyai entri yang menjadi topik perincangan hangat oleh blogger-blogger lain."


sebelum copy tu baca habis2 dulu hihihi

btw bestlah pemikiran sama dengan LR.


lol

zoul zombie said...

hebat ni sampai p/s pun copy. kah kah kah

aPiP@Terdesak! Network. said...

MAU NYER AQ TAK COPY PASTE... disable right click anda jika x nk ARTIKEL anda di copy paste..HAHAHA

Zulfikar Hazri said...

saya suka blog yang selalu buat segmen! gathering pun saya suka!

Lucifer said...

wah wah. alalala. halal lah ni kau copy paste?

HEROICzero said...

blog ni disable right click pun, aku boleh copy paste. apa point kau?

shame on you.

Anonymous said...

Blog semak2 penuh iklan sana-sini segala macam widget ada, tapi rupanya total view 552.
500 tu kau klik sendiri kan?

aPiP@Terdesak! Network. said...

erm,yelah, blog ko sorang jer yg hebat, blog aq nie copy paste jer sume, blog nie di wujudkan pon utk aku isi masa lapang cuti sem nie... byk lg komitmen lg penting dari nie utk aku lbih berjaya, stakat blog camnie aq x heran pon ngn blog aq ade brapa ramai pageviewers...bab nk reka design blog aq nk ltk byk mne pon widget tu hak aq.. aq pnye blog,suke ati aq..dan kalau stakat dok komen as anonymous'' xberani nk tunjuk diri ker? skurang-kurang nye aq x sorok identiti aq wlopon aq wat kje salah dok copy paste hak cipta terpelihara kamu semua..SALAM.

Sca Ndx said...

delete lah entri ini oit.
tak delete. letak link sumber
sampai ke wordpress kau copy paste LensaRosak.

"aq kategori blogger beriman"

kelakar lah kau ni.

MY HEART said...

marah bro?

lenkali janganlah buat kerja kopipes ni bro..atlis kasi kredit kat LR. Kesian dia perah otak pagi petang siang malam nak buat entry terbaik sekali ko copy...

tak baek la camni...

aPiP@Terdesak! Network. said...

ok...dlm masa 24 jam entri copy paste nie akan didelete. sekian terima kasih~selamat menunaikan fardhu subuh.SALAM.

dely jamaluddin said...

*aq blogger beriman..

hahahahahahahahahaha..

Lukman Awaluddin said...

aku pelacur blogger..kita sama kan???kah kah kah

M. Faiz Syahmi said...

Senyum tu penting. Korang semua dah kena troll dengan budak bermentaliti bawah umur ni weh.! Keh keh keh.

Anonymous said...

Eeeeits!!!! JANGAN DI CLOSE DULU!! Silakan Kembali dan Beri Komen Anda! Terima Kasih !! << yg ini aku xbole blah la tgok.. mcma HARAM. ee...eee...

Anonymous said...

" kalau stakat dok komen as anonymous'' xberani nk tunjuk diri ker? skurang-kurang nye aq x sorok identiti aq wlopon aq wat kje salah dok copy paste hak cipta terpelihara kamu semua"

Kau ni ibarat dah bunuh orang, kau bangga tayang pisau yang kau guna tu. Berani dengan bodoh sombong ada bezanya bang. :)

aPIP said...

weh ko jgn semak kt blog aq la celaka.. hilang sabar aq camnie..

Post a Comment

Share

ENTRY POPULAR THIS WEEK